Facebook

Pixel Digital

Διαδικτυακές Λύσεις Ξενοδοχείων

Είμαστε μια ομάδα με υψηλά κίνητρα που ειδικεύεται σε ξενοδοχειακές λύσεις και online συστήματα. Συνδυάζοντας την εμπειρία και το καινοτόμο πνεύμα, σας βοηθάμε να βρείτε τα online εργαλεία που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και να τα εκμεταλλευτείτε.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να μεταμορφώσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας, παρέχοντάς σας τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία για να το επιτύχετε. Μαζί, αναπτύσσουμε τις άμεσες πωλήσεις σας χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες διαδικτυακές πρακτικές, ενώ παράλληλα κάνουμε τα πράγματα πιο απλά για εσάς.

Στόχος μας είναι κάθε ξενοδοχείο να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ψηφιακές λύσεις στους ξενοδόχους για τη διαχείριση και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να γίνει αυτό, είναι να μπορούν να διαχειρίζονται το ξενοδοχείο και τις κρατήσεις τους μέσω μιας και μόνο πλατφόρμας

Τεχνογνωσία, Εμπειρία &

πρωτοποριακές ιδέες

Διαχείριση Καναλιών

Η διαχείριση καναλιών είναι ένα λογισμικό που συνδέει το κατάλυμά σας με τους OTA και συγχρονίζει τις διαθεσιμότητες και τις λεπτομέρειες σε όλες τις πλατφόρμες.

PMS

Ένα σύστημα διαχείρισης ακινήτων (PMS) είναι μια εφαρμογή λογισμικού για τη λειτουργία ξενοδοχειακών καταλυμάτων και εμπορικών ακινήτων ενοικίασης κατοικιών.

Booking Engine

Όλα τα πρακτικά εργαλεία που θα χρειαστείτε για να γλιτώσετε την καταβολή προμήθειας σε άλλους OTA, μια μηχανή κρατήσεων είναι μια εφαρμογή λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) που χρησιμοποιείται για να παρέχει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν κράτηση ενός ακινήτου online.

Βελτιστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν στη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, ώστε το περιεχόμενο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων. Στην Pixel Digital, πιστεύουμε ότι κατά την κατασκευή ενός ιστότοπου, θα πρέπει να είναι φιλικός τόσο προς τον χρήστη όσο και προς τις μηχανές αναζήτησης. Εξαιτίας αυτού, κατασκευάζουμε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τις μηχανές αναζήτησης.

Divider
Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιχειρηματικά εργαλεία για την προσέγγιση νέων και υφιστάμενων πελατών, την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και την προώθηση της μάρκας σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην Pixel Digital, μπορούμε να σας παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας, να σχεδιάσουμε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας προτείνουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους η εταιρεία σας μπορεί να συνεργαστεί με το κοινό-στόχο της.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Όλοι οι ιστότοποι που αναπτύσσονται και συντηρούνται από την Pixel Digital βρίσκονται σε διακομιστές με χρόνο διαθεσιμότητας 99,9% και εφεδρικό πλεονασμό, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της επιχείρησης και στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση

Tablets / Ανταποκρινόμενος Σχεδιασμός

Χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, η αναλογία και η αισθητική του ιστότοπου παραμένουν τέλειες σε υπολογιστή, κινητό και tablet.

Μηχανές Αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης χάρη στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.

Κοινωνικά Δίκτυα

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και συνδέστε κοινωνικά προφίλ στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση της δέσμευσης των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και της ανάλυσης της επισκεψιμότητας.

My Business

Δημιουργία εταιρικού προφίλ στο Google My Business και εμφάνισή του στους Χάρτες Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη τροποποίηση και διαχείριση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση του προβλήματος από απόσταση.

Ταχύτητα

Χρησιμοποιήστε γρήγορους διακομιστές καθώς και την καλύτερη δυνατή κωδικοποίηση, συμπίεση δεδομένων και βελτιστοποίηση εικόνας.

PMS​

Ένα PMS θα βοηθήσει στη διαχείριση, τον έλεγχο, την οργάνωση και την εκτέλεση των λειτουργιών και των καθημερινών δραστηριοτήτων ενός ξενοδοχείου, μιας βίλας ή ενός άλλου ακινήτου ενοικίασης διακοπών.

Διαχείριση Καναλιών

Μια υπηρεσία διαχείρισης καναλιών συνδέει το κατάλυμά σας με (booking.com, airbnb κ.λπ.) και συγχρονίζει τις διαθεσιμότητες και τις λεπτομέρειες σε όλες τις πλατφόρμες.

Μηχανή Κρατήσεων

Μια μηχανή κρατήσεων επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Αντίγραφο Ασφαλείας

Προγραμματισμένα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud. Για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων για την επιχείρησή σας

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία, φιλοξενούμε ιστότοπους στους διακομιστές φιλοξενίας μας.

Συμβατό με το GDPR

Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για την ιστοσελίδα σας.

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ανήκει σε έναν από τους κλάδους που ειδικευόμαστε; Τότε έχουμε τις λύσεις για εσάς. Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη από την έμπειρη ομάδα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο