Facebook

Pixel Digital | Smart Solutions

Pixel Digital Logo

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι καταναλωτές μας μας εμπιστεύονται συνεχώς λόγω της μεγάλης εμπειρίας μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και των δημιουργικών μας ιδεών.

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και ανάπτυξη ιστότοπων (ηλεκτρονικά καταστήματα). Χειριζόμαστε όλες τις πτυχές του ιστότοπου της εταιρείας σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της σχεδίασης, της συντήρησης και της παρακολούθησής του. Οι ιστότοποί μας αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα και την ικανότητα της εταιρείας σας.

Έμπειρη ομάδα που μπορεί να αναγνωρίσει την κομψότητα, το ύφος και την ατομικότητα που αναπτύσσεται στον ιστότοπο. Οι ιστότοποι χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητά τους βασίζονται στον σύγχρονο σχεδιασμό, τις αποτελεσματικές μεθόδους και τα πρότυπα προγραμματισμού.

Expertise, experience &

καινοτόμες ιδέες

Ιστοσελίδες

Στην Pixel Digital εστιάζουμε στον μοναδικό σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Κατασκευή Eshop

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να προβάλλετε τα προϊόντα σας όπως θέλετε, να χρησιμοποιείτε διάφορες πύλες πληρωμών, να εγγυάστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και να αναλύετε τα δεδομένα πωλήσεων του καταστήματός σας.

Hotel Solutions​

Όλα τα κατάλληλα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ή να αποκαταστήσετε την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση περιλαμβάνονται στη λύση μας για το ξενοδοχείο. Για την επιχείρησή σας, παρέχουμε ολόκληρη τη λύση, συνδυάζοντας λογισμικό PMS, Channel Manager, καθώς και σύστημα τιμολόγησης συγχρονισμένο με το myData.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν στη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, ώστε το περιεχόμενο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων. Στην Pixel Digital, πιστεύουμε ότι κατά την κατασκευή ενός ιστότοπου, θα πρέπει να είναι φιλικός τόσο προς τον χρήστη όσο και προς τις μηχανές αναζήτησης. Εξαιτίας αυτού, κατασκευάζουμε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τις μηχανές αναζήτησης.

Pixel Digital Divider
Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιχειρηματικά εργαλεία για την προσέγγιση νέων και υφιστάμενων πελατών, την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και την προώθηση της μάρκας σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην Pixel Digital, μπορούμε να σας παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας, να σχεδιάσουμε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας προτείνουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους η εταιρεία σας μπορεί να συνεργαστεί με το κοινό-στόχο της.

Φιλοξενία

Όλοι οι ιστότοποι που αναπτύσσονται και συντηρούνται από την Pixel Digital βρίσκονται σε διακομιστές με χρόνο διαθεσιμότητας 99,9% και εφεδρικό πλεονασμό, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της επιχείρησης και στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση

Tablets/Κινητά Τηλέφωνα

Χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, η αναλογία και η αισθητική του ιστότοπου παραμένουν τέλειες σε υπολογιστή, κινητό και tablet.

Μηχανές Αναζήτησης

Ο ιστότοπός σας θα βρίσκεται σε υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης χάρη στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.

Κοινωνική Δικτύωση

Δημιουργία, διαχείριση και σύνδεση κοινωνικών προφίλ στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση κώδικα καταγραφής της επισκεψιμότητας, την αλληλεπίδραση των επισκεπτών με τα προιόντα κ.α

My Business

Εγγραφή της επιχείρησης στο Google My Business, δημιουργία εταιρικού προφίλ και εμφάνιση στους Χάρτες της Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη διαχείριση, ενημέρωση και τροποποίησης του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση του προβλήματος από απόσταση.

Ταχύτητα Φορτώματος

Χρήση βέλτιστων τεχνικών φορτώματος δεδομένων, ορθού κώδικα, συμπίεσης δεδομένων και προσαρμογής εικόνων, γρήγορους servers κ.α.

Αντίγραφα Ασφαλείας

Προγραμματισμένα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud. Για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων για την επιχείρησή σας

Φιλοξενία

Με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία, φιλοξενούμε ιστότοπους στους διακομιστές φιλοξενίας μας.

GDPR Compliant

Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Pixel Digital Web Design & Development

Έχετε ένα πρότζεκτ στο μυαλό σας;

Όσο μεγάλο ή μικρό κι αν είναι, έχουμε μια λύση για εσάς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο