Facebook

Pixel Digital

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Οι καταναλωτές μας μας εμπιστεύονται συνεχώς λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και των δημιουργικών μας ιδεών.

Η επιχείρησή μας ειδικεύεται σε λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και ανάπτυξη ιστότοπων (ηλεκτρονικά καταστήματα). Χειριζόμαστε όλες τις πτυχές του ιστότοπου της εταιρείας σας, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της σχεδίασης, της συντήρησης και της παρακολούθησής του. Οι ιστότοποί μας αντικατοπτρίζουν την ακεραιότητα και την ικανότητα της εταιρείας σας.

Η έμπειρη ομάδα που μπορεί να αναγνωρίσει την κομψότητα, το στυλ και την ατομικότητα ανέπτυξε τον ιστότοπο. Οι ιστότοποι χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η αποτελεσματικότητα και η αποδοτικότητά τους βασίζονται στον σύγχρονο σχεδιασμό, τις αποτελεσματικές μεθόδους και τα πρότυπα προγραμματισμού.

Τεχνογνωσία, Εμπειρία &

πρωτοποριακές ιδέες

Ιστοσελίδες

Στην Pixel Digital εστιάζουμε στον μοναδικό σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στα στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή.

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να εμφανίζετε τα προϊόντα σας όπως θέλετε, να χρησιμοποιείτε διάφορες πύλες πληρωμών, να εγγυάστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και να αναλύετε τα δεδομένα πωλήσεων του καταστήματός σας.

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Όλα τα πρακτικά εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε ή να αποκαταστήσετε την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση θα περιλαμβάνονται στη λύση μας για το ξενοδοχείο. Για την επιχείρησή σας, παρέχουμε ολόκληρη τη λύση, συνδυάζοντας λογισμικό PMS, Channel Manager, καθώς και σύστημα τιμολόγησης συγχρονισμένο με το myData.

Βελτιστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν στη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, ώστε το περιεχόμενο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων. Στην Pixel Digital, πιστεύουμε ότι κατά την κατασκευή ενός ιστότοπου, θα πρέπει να είναι φιλικός τόσο προς τον χρήστη όσο και προς τις μηχανές αναζήτησης. Εξαιτίας αυτού, κατασκευάζουμε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τις μηχανές αναζήτησης.

Divider
Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιχειρηματικά εργαλεία για την προσέγγιση νέων και υφιστάμενων πελατών, την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και την προώθηση της μάρκας σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην Pixel Digital, μπορούμε να σας παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας, να σχεδιάσουμε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας προτείνουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους η εταιρεία σας μπορεί να συνεργαστεί με το κοινό-στόχο της.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Όλοι οι ιστότοποι που αναπτύσσονται και συντηρούνται από την Pixel Digital βρίσκονται σε διακομιστές με χρόνο διαθεσιμότητας 99,9% και εφεδρικό πλεονασμό, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της επιχείρησης και στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση

Tablets / Ανταποκρινόμενος Σχεδιασμός

Χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, η αναλογία και η αισθητική του ιστότοπου παραμένουν τέλειες σε υπολογιστή, κινητό και tablet.

Μηχανές Αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης χάρη στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.

Κοινωνικά Δίκτυα

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και συνδέστε κοινωνικά προφίλ στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση της δέσμευσης των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και της ανάλυσης της επισκεψιμότητας.

My Business

Δημιουργία εταιρικού προφίλ στο Google My Business και εμφάνισή του στους Χάρτες Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη τροποποίηση και διαχείριση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση του προβλήματος από απόσταση.

Ταχύτητα

Χρησιμοποιήστε γρήγορους διακομιστές καθώς και την καλύτερη δυνατή κωδικοποίηση, συμπίεση δεδομένων και βελτιστοποίηση εικόνας.

Αντίγραφο Ασφαλείας

Προγραμματισμένα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud. Για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων για την επιχείρησή σας

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία, φιλοξενούμε ιστότοπους στους διακομιστές φιλοξενίας μας.

Συμβατό με το GDPR

Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για την ιστοσελίδα σας.

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ανήκει σε έναν από τους κλάδους που ειδικευόμαστε; Τότε έχουμε τις λύσεις για εσάς. Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη από την έμπειρη ομάδα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο