Facebook

Pixel Digital

Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Δημιουργήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Σχεδιάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προσοχή στην αξιοπιστία, την ασφάλεια, τη χρηστικότητα και την αισθητική.

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής αυξάνονται, αφήνοντας σε πολλά άτομα πολύ λίγο ελεύθερο χρόνο. Ακόμη και για τους καταναλωτές που έχουν ελάχιστο ή καθόλου διαθέσιμο χρόνο για αγορές, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συνεχώς ανοιχτό στο κοινό.

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία επιλογών πληρωμής (PayPal, πιστωτική κάρτα κ.λπ.), το ηλεκτρονικό κατάστημα της Pixel Digital διαχειρίζεται και εμφανίζει τα προϊόντα σας όπως εσείς επιθυμείτε, διασφαλίζει το απόρρητο των συναλλαγών σας, αναλύει τα δεδομένα πωλήσεων και την κίνηση του καταστήματος.

Τεχνογνωσία, Εμπειρία &

πρωτοποριακές ιδέες

Απεριόριστα Προϊόντα

Στην Pixel Digital δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες που κάνουν τα έργα μας μοναδικά, εστιάζοντας στον μοναδικό σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη.

Πύλες Πληρωμών

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας για το ηλεκτρονικό εμπόριο, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να προβάλλετε τα προϊόντα σας όπως θέλετε, να χρησιμοποιείτε διάφορες πύλες πληρωμών, να εγγυάστε την ασφάλεια των συναλλαγών σας και να αναλύετε τα δεδομένα πωλήσεων του καταστήματός σας.

Αποστολές

Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε την κατάσταση αποστολής οποιασδήποτε παραγγελίας ανά πάσα στιγμή. Με το πάτημα ενός κουμπιού θα έχετε όλες τις λεπτομέρειες αποστολής που χρειάζεστε.

Βελτιστοποίηση Μηχανής Αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) αναφέρεται στις διαδικασίες και τις μεθόδους που πρέπει να εφαρμοστούν στη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, ώστε το περιεχόμενο να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων. Στην Pixel Digital, πιστεύουμε ότι κατά την κατασκευή ενός ιστότοπου, θα πρέπει να είναι φιλικός τόσο προς τον χρήστη όσο και προς τις μηχανές αναζήτησης. Εξαιτίας αυτού, κατασκευάζουμε τον ιστότοπό σας ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμος τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τις μηχανές αναζήτησης.

Divider
Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά επιχειρηματικά εργαλεία για την προσέγγιση νέων και υφιστάμενων πελατών, την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και την προώθηση της μάρκας σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην Pixel Digital, μπορούμε να σας παρέχουμε καθοδήγηση σχετικά με τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι κατάλληλες για την εταιρεία σας, να σχεδιάσουμε τις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας προτείνουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους η εταιρεία σας μπορεί να συνεργαστεί με το κοινό-στόχο της.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Όλοι οι ιστότοποι που αναπτύσσονται και συντηρούνται από την Pixel Digital βρίσκονται σε διακομιστές με χρόνο διαθεσιμότητας 99,9% και εφεδρικό πλεονασμό, με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της επιχείρησης και στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού, κομψή και μοντέρνα σχεδίαση

Tablets / Ανταποκρινόμενος Σχεδιασμός

Χωρίς πρόσθετες εφαρμογές, η αναλογία και η αισθητική του ιστότοπου παραμένουν τέλειες σε υπολογιστή, κινητό και tablet.

Μηχανές Αναζήτησης

Η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε υψηλή θέση στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης χάρη στη βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης.

Κοινωνικά Δίκτυα

Δημιουργήστε, διαχειριστείτε και συνδέστε κοινωνικά προφίλ στα πιο διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Στατιστικά

Ενσωμάτωση της δέσμευσης των χρηστών των κοινωνικών δικτύων και της ανάλυσης της επισκεψιμότητας.

My Business

Δημιουργία εταιρικού προφίλ στο Google My Business και εμφάνισή του στους Χάρτες Google.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση του προσωπικού για την πλήρη τροποποίηση και διαχείριση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Τεχνική Υποστήριξη

Άμεση, αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για άμεση επίλυση του προβλήματος από απόσταση.

Ταχύτητα

Χρησιμοποιήστε γρήγορους διακομιστές καθώς και την καλύτερη δυνατή κωδικοποίηση, συμπίεση δεδομένων και βελτιστοποίηση εικόνας.

Αντίγραφο Ασφαλείας​

Προγραμματισμένα ημερήσια αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε αποθηκευτικό χώρο στο cloud. Για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων για την επιχείρησή σας

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Με έμφαση στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την ευελιξία, φιλοξενούμε ιστότοπους στους διακομιστές φιλοξενίας μας.

Αυτόματη Εισαγωγή Προϊόντων

Δυνατότητα αυτόματης εισαγωγής προϊόντων από άλλες βάσεις δεδομένων, αρχεία excel ή csv ή άλλες πηγές.

Πολλαπλά Φίλτρα

Συμβατό πολυφίλτρο για γρήγορη εύρεση προϊόντων με βάση κριτήρια όπως το χρώμα, το εύρος τιμών κ.λπ.

Απεριόριστα Προϊόντα

Απεριόριστο εύρος προϊόντων , κατηγοριών και βασικού περιεχομένου της επιχείρησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πύλες Πληρωμών

Ασφαλείς συναλλαγές και χρήση πολλαπλών πηγών πληρωμής, όπως PayPal, πιστωτική κάρτα κ.λπ.

Email Μάρκετινγκ

Κρατήστε τους πελάτες σας ενήμερους για νέα και προσφορές στέλνοντας μαζικά e-mail και ενημερωτικά δελτία σε όλους τους πελάτες.

Express Ταμείο

Με λίγα και απλά βήματα, ο χρήστης ολοκληρώνει την παραγγελία του ως επισκέπτης, εγγεγραμμένος ή μέσω κοινωνικών δικτύων.

Συμβατό με το GDPR

Συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Επικοινωνήστε μαζί μας

για την ιστοσελίδα σας.

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης που ανήκει σε έναν από τους κλάδους που ειδικευόμαστε; Τότε έχουμε τις λύσεις για εσάς. Η νέα σας ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη από την έμπειρη ομάδα μας σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Μετάβαση στο περιεχόμενο